Voorbereidingen in volle gang!

Het is inmiddels nog maar 3 maanden tot aan de première. Elke week op donderdagavond repeteert de cast van ‘the Addams Family’ aan het stuk, om voor het publiek een zo goed mogelijke show neer te zetten.

En eens per maand repeteren ze ook nog eens op een zaterdag of een zondag. Op deze dagen komt ook het orkest bij elkaar om de toch wel lastige partijen in te studeren. Ja, de muziek die u gaat horen bij de voorstelling wordt ook nog eens live gespeeld.

Maar repeteren is niet het enige wat er moet gebeuren. Er moet een grimeontwerp komen, zodat Iedereen er op zijn ‘Addams’ uitziet, er wordt gewerkt aan een licht- en geluidplan en om de pruiken te verzorgen hebben we contact gezocht met Dirk Hendriks, die pruiken voor vele andere producties heeft verzorgd. Voor het eerst in ons bestaan gaat StiMuLie optreden in een uitgebreid decorontwerp, dat voor ons gemaakt wordt door de mensen van de Facilitaire theaterwerkplaats.

Nieuwsgierig naar hoe dit er allemaal uit gaat zien en hoe het gaat klinken? Kom dan kijken naar onze voorstelling. We spelen 23, 24 en 25 juni in cultuurcentrum Martien van Doorne te Deurne. Kaartjes zijn via onderstaande knoppen te verkrijgen.