Blog

Stimulie Goes Dutch

6 april 2024 speelt StiMuLie hun concert StiMuLie goes Dutch again. 8 solisten, 19 nummers, 1 avond topentertainment. Engelse songs in een nieuw jasje. Dit is te zien in de zaal van Phileutonia, Kanaaldijk Noord West 27b. Kaarten kosten 10,- euro en zijn te reserveren via .

Een Magische Avond

Een nieuwe productie van Stimulie die opgevoerd gaat worden op 7 en 8 oktober in Helmond.

Reserveer nu je ticket :

Wanneer de kleindochter van een wereldberoemde schrijver wordt gevraagd om een show te maken slaan de zenuwen toe. Is zij goed genoeg hiervoor? Kan zij al het moois dat in 100 jaar is geschreven vatten in één verhaal?

Blij met onze sponsoren

Het is elke editie weer een puzzel om een leuke productie neer te zetten binnen een leuk financieel budget. Hierbij zijn sponsoren ontzettend belangrijk. We zijn onze sponsoren dan ook heel erg dankbaar. Zij zorgen dat we uw kaartje voor een leuk bedrag kunnen aanbieden. Bekijk deze lieve mensen onder op deze pagina.

Volledige Cast bekend

Inmiddels is de volledige cast compleet en repeteren we voor een spetterende uitvoering van de musical Addams Family. We willen jullie graag kennis laten maken met de cast, het orkest en de mensen achter de schermen die dit allemaal mogelijk maken.

Lees meer

Cast Addams Family

Vol trots presenteren wij u: De familie Addams!

De repetities zijn pas een paar weken begonnen, maar wat hebben we al toffe dingen gezien en gehoord van deze talentvolle acteurs.

Zet het vast in de agenda: deze show staat op 23, 24 en 25 juni 2023 op de planken