Het produceren van een musical is een kostbare aangelegenheid. Om een mooie productie te maken huren wij een aantal professionals in, zoals de regiseur, muziekaalleider, choreograaf / dans coach, en vocal coach. We maken gebruik van een professioneel theater en moeten ook extra geluidsapparatuur inhuren, zoals draadloze zenders voor de hele cast. Ook het maken van het decor en zorgen dat alle kostuums er mooi uit zien brengt de nodige kosten met zich mee. Tot slot zijn er ook substantiele kosten gemoeid met de licenties en de afdrachten naar de schrijvers van deze musicals en huren we ook repetitieruimtes om tot een mooi resultaat te kunnen komen.

Al met al kunnen wij sponsoring zeer goed gebruiken om dit allemaal mogelijk te maken. U kunt ons op verschillende manieren helpen. Hieronder geven wij een korte opsomming:

  • SponsorKliks: Hiermee sponsort u ons door uw internet aankopen via de SponsorKliks pagina te doen, zonder dat het u iets kost.
  • Sponsoring in materiaal: Uw bedrijf heeft een dienst of een product, waarmee u ons vooruit helpt. Deze website wordt bijvoorbeeld gesponsord.
  • Sponsoring in geld: U geeft ons een bijdrage in de kosten.
  • Sponsoring via acties: Wij nemen deel aan de Rabobank Clubkas Campagne.
  • Sponsor ons programmaboekje mee, ook voor een klein bedrag via GoFundMe