Het bestuur van de stichting bestaat uit 4 personen

Marcel Strijbosch

Marcel Strijbosch

Niek de Groot

Niek de Groot

Dorien de Groot

Dorien de Groot

Jan-Maarten van Rooij

Jan-Maarten van Rooij

 

Zij worden ondersteund door:

Sander Gielen

Sander Gielen

Inleiding

De stichting is opgericht in Helmond en organiseert haar activiteiten in Helmond en omgeving. De stichting organiseert haar producties onder de merknaam "Stimulie.nl".

Missie

Het realiseren van muziektheaterproducties en andere theaterproducties in Helmond en omgeving. Wij richten ons hierbij op musicals uit het bestaande repertoire vertaald in het Nederland.

Doelstellingen

Het stimuleren en ontplooien van amateurmuziektheater in de regio Helmond en de regio Helmond op de kaart zetten binnen het hoogwaardig amateur-circuit.

Actief:

De stichting biedt een podium aan lokaal en regionaal talent op het gebied van Muziektheater. De inzet is een brede basis, waarin zang, dans, toneel, muziek, maar ook werk achter de schermen, zoals grime en decorbouw ontplooid kunnen worden. Voor het realiseren van hoogwaardige voorstellingen bieden we professionele begeleiding op het gebied van basis-theatervaardigheden, theateropvatting, zangtechniek en muzikale opvatting. Hierdoor kan lokaal en regionaal talent deelnemen aan leuke en uitdagende projecten met professionele begeleiding in hun eigen regio.

Receptief:

De stichting laat het publiek in de regio Helmond genieten van een ‘goede’ en ‘volledige’ amateurproductie met ambitie en lokaal talent.